Always expect the unexpected

Misskenving on Instagram.

Here it comes, English too

Publicerad 2013-02-13 23:39:56 i Träning / Workout

Many of you have asked me if i can write on english, and ofcourse i can. But my english its not so good, but i will do my best.
I will from now on write on swedish first and then english, so just scroll down and you will see it.
Hope you gonna enjoy it =)

Det är jätte många som frågat mig om jag kan börja skriva på engelska, självklart kan jag göra det.
Jag kommer alltså hädanefter att först skriva på svenska och sen engelska =)

Har varit sjuk i en vecka nu, det suger verkligen. Jag är så frustrerad, längtar till gymmet. Fick ett ryck igår och städade hela lägenheten.
Att jag blev sjuk har ju en fördel iaf, jag har fått vila och verkligen sova. Man ska inte underskatta att vila kroppen ibland, jag är ganska dålig på det men efter detta ska jag bli mycket bättre för den här veckan har jag sett hur min kropp har förvandlats, till det bättre. Dessutom är min axel så gott som smärtfri, har ju haft jätte mycket problem med den.

Imorgon ska jag och en kompis åka till Sthlm, Cafe Opera och gå på Wyclef Jean. Ska bli sjukt kul. Testade en klänning igår som jag funderar på att ha, lägger upp bild =)


Har inte så jätte mycket att berätta, men så fort jag e frisk, då jäklar kommer nya videos och även mina tips på mat och övningar. Vet att många av er har frågat om min hjälp, men jag har verkligen inte haft någon ork. Hoppas ni har förstålse för det.

(Glöm inte att frågorna ni ställer i kommentarfälten, finns även mina svar)

Men snart är jag frisk!!!!!
Natti natti på er! Puss


Have been sick for a week now, it sucks. Im so frustrated and miss the gym so much. Havent done anything these days so yesterday i clean the entire apartment, just to do something.
Its good though that i have been sick cause my body really needed to rest and sleep. From now on i will never underestimate to rest sometimes. This week i also see my body transforming, and i had some pain in my shoulder before but i almost gone now.

Tomorrow, me and a friend are going to Stockholm, Cafe Opera to see Wyclef Jean. Its gonna be soo fun.
I was trying out this dress yesterday, think im gonna wear it =)

I dont have so much to tell, but as soon as im back on track i will upload new videos, and write tips of food and exercises. I know many of you have asked for my help, but now i dont have that energy too do that, hope you understand that.

(Dont forget that the questions you ask in the comments fields, there are also my answers)

But soon, I'm back on track!!
Nighty night =)

Kommentarer

Postat av: Madde

Publicerad 2013-02-14 09:51:42

Hoppas du blir frisk snart, längtar efter att få lite mat och träningsinspiration!

Svar: NU, äntligen. Är jag igång igen!!! =)
Cajsa Kenving

Postat av: Sam

Publicerad 2013-02-18 22:24:18

Hejsan! Först vill jag bara säga att du har inspirerat mig jätte mycket o är jätte glad att jag hittade din blogg!
Jag har bestämt mig att börja träna (på allvar!) o jag vet inte riktigt hur jag ska börja. Vad bör jag äta o inte äta? Ska man träna hela kroppen varje dag eller ska man variera med övningar så att kroppen inte sliter ut sig? M.m Några tips?
Dessutom så är jag jätte nyfiken på om du kan ge mig några tips på olika protein drickor som är bra och vart man kan köpa dom.
Vill bara påpeka att jag är 18 år gammal och vill helst bara bygga muskler inte gå ner i vikt så mycket med tanke på att jag redan är ganska smal o vill inte bli smalare förutom i magen.
Ganska långt meddelande hehe, men skulle uppskattas om du svarade. TACK i förväg! :D

Svar: Hej!
Jag blir verkligen jätte glad när du skriver det och självklart kan jag hjälpa dig.
Jag förstår, det är lite knepigt i början men det blir lätt sen när man kommer in i det.
Om du vill bygga muskler skulle jag rekommendera att göra övningarna som jag gör, då jag själv är ute efter muskler och få en tonad kropp.
Du kan träna hela kroppen om du vill, men jag skulle rekommendera från mina erfarenheter att fokusera dig på vissa muskelgrupper. Att tex köra rygg en dag, biceps/axlar, triceps/bröst, ben/rumpa osv eller blanda de lite hur man vill. Men man bör låta det gå 3 dagar imellan innan man kör samma muskelgrupp igen och det är viktigt att känna efter. Det är tex svårt att köra biceps dagen efter ett ryggpass.

Eftersom du säger du vill bli smalare runt magen så bör du tänka på vad du äter och få i dig mycket protein. 2gram protein per kilo bör du få i dig varje dag. Samtidigt som du kör styrketräning måste du få in cardio i veckorna. All form av cardio är bra där du får leka lite med din puls.

Stirra dig inte blind på vad vågen säger, det kan hända att du går ner lite i början men du kommer bygga upp muskler sen och då gå upp i vikt.

Angående proteinpulver så är inte jag direkt något fan av det, jag typ pinar mig i det varje gång.
Jag tycker whey 80 är bra och prisvärt, det kan du köpa på bodystore eller gymgrossisten, är du student har du studentrabatt. Smakerna där som jag "gillar" bäst är vanilla/pear och mintchoklad. Min pojkvän gillar dock alla smaker som jag har hemma, så det är nog olika från person till person.
Jag har whey 100 också, men det är nästan det dubbla dyrare och jag märker ingen skillnad från whey 80.

Jag räknar ju kalorier för att få en tonad kropp till sommaren, det är ett bra sätt att hålla koll på hur mycket man stoppar i sig.
Håll dig till låga fetthalter, hög proteinhalt och långsamma kolhydrater. =)

Hoppas du fick svar på det mesta och hör av dig om det är något mer. Jag finns även på kik *misskenving*, jag hinner inte alltid svara på en gång, det kan ta en stund, men ha lite tålamod bara så svarar jag så fort jag hinner.

Ha en bra kväll. kram =)
Cajsa Kenving

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Cajsa Kenving "misskenving on instagram"

I LOVE working out and healthy lifestyle. Here you will find: Motivation, Inspiration, Food recipes, Workout diary, Workout videos And so much more. There are so many people out there who will tell you that you can´t. Just turn around and say, "watch me"!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela